Analisis Data Statistik

Hubungi kami di WA +62-877-8467-3150 atau emel : ahlidata@yahoo.com untuk Perkhidmatan Pemprosesan Data analisis Statistik dan analisis data penyelidikan tesis dan disertasi dengan Program SPSS, Eviews, AMOS, LISREL dan Smart PLS. Kami juga aktif dalam menyediakan perkhidmatan perundingan, kursus private, latihan dan pemprosesan data statistik untuk syarikat dan agensi kerajaan dan kementerian. Analisis data dan perundingan oleh Pensyarah Kanan Statistik di Program Doktor Ekonomi.

Analisis Data Statistik

Secara umum, penyelidikan dengan kaedah kuantitatif merangkumi serangkaian ujian dan analisis data, termasuk:

Uji instrumen kajian atau soal selidik (Ujian kebolehpercayaan dan ujian Kesahan),
Ujian andaian asas (Ujian normaliti, Homogenitas, ujian Lineariti)
Ujian penyimpangan andaian klasik (Multicollinearity, Heteroscedasticity, Autocorrelation),
Regresi Linear
Regresi Logistik
Anova (Analisis Varians)
Analisis Laluan
Pemodelan Persamaan Struktur (SEM)
Kami sangat percaya bahawa berdasarkan pengalaman sebagai perunding atau pensyarah statistik, analisis multivariat, ekonometrik dan kaedah penyelidikan di program doktor ekonomi dan program sarjana di Jakarta, insya Allah, kami dapat membantu menyelesaikan masalah penyelidikan atau penyelidikan yang anda hadapi.

Kos Memproses Data

Biasanya kos memproses data SPSS, Eviews, Amos, Lisrel dan Smart PLS dibayar setelah dilakukan dengan sejumlah wang pendahuluan tertentu, sehingga kedua-dua pihak serius. Bayaran merangkumi pemprosesan data, tafsiran hasil dan perundingan melalui telefon atau zoom. Perunding adalah pensyarah kanan dalam statistik, analisis multivariat dan metodologi penyelidikan dalam program sarjana dan kedoktoran. Perhatikan juga testimoni dan ulasan yang diberikan oleh lebih daripada 1087 pengguna perkhidmatan perunding di

One Reply to “Analisis Data Statistik”

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *